Vårt oppositionsråd Sandra

Hej!
Jag heter Sandra Bizzozero och är gruppledare och oppositionsråd för Socialdemokraterna i Karlskrona.

Jag är mamma till en snart vuxen dotter och bor strax utanför Karlskrona. Min fritid spenderar jag ofta i stallet med min och dotterns häst. Jag gillar också löpning och yoga.
Jag är född och uppväxt i Karlskrona. När jag pluggade flyttade jag härifrån men återvände sedan tillbaka hit, till staden som jag älskar.

Jag har blandade erfarenheter från arbetslivet och tidigare jobbat som bland annat undersköterska, projektledare, upphandlade och har en utbildning i samhällsvetenskap.

Mitt politiska engagemang bottnar i att skapa ett mer jämlikt och jämställt samhälle. Det handlar om att bryta orättvisor och tillsammans möter de utmaningar som vi står inför. Det handlar om ett Karlskrona som stärks när alla är med och bidrar utifrån sin egen förmåga. Jag vill se ett samhälle där alla som kan jobbar, där alla barn och ungdomar kan nå sina drömmar och vi har en trygg välfärd som går att lita på.

För att ta del av min vardag och aktuell politik så får du väldigt gärna följa mig på sociala medier: Sandra Bizzozero Oppositionsråd Karlskrona
Hör gärna av dig om du vill träffas och prata om hur vi tillsammans kan bygga ett starkare Karlskrona. Jag och mina kollegor kommer gärna på studie och verksamhetsbesök hos företag, föreningar och verksamheter.

Jag vet att vi tillsammans kan bygga ett ännu bättre Karlskrona och hoppas att du vill vara med i arbetet.
Sandra


Direktnummer: 0455-30 30 09
Mobilnummer: 0709-30 37  69
E-post: sandra.bizzozero@karlskrona.se

facebook Twitter Email